Meest succesvolle formats

1. Het straatinterview (de enquete)

Wat vinden mensen op straat van een bepaalde dienst, ontwikkeling of product? Vaak is dit belangrijke informatie. Informatie die essentieel kan zijn om succesvol een vernieuwing door te voeren. Om die informatie snel, efficient en overtuigend op anderen over te brengen maken wij een korte film waarin we op basis van een aantal vragen de meningen op straat peilen. De antwoorden zetten we in de montage op onderwerp achter ekaar.

 

Dit format wordt vaak gebruikt bij:

- de presentatie van marktonderzoek,

- de introductie van een nieuw product,

- als congresfilm om de mening van een algemeen publiek weer te geven.

 

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel 020 436 2334.

2. De videobrief

De videobrief is een lastig ding. Een manager is geen acteur en veel videobrieven missen daardoor hun doel. Om die reden hebben wij een alternatieve formule ontwikkeld. Geen monoloog van een man of vrouw in een pak, maar een dialoog waarin de hoofdpersoon de kijker aan de hand van vragen bij de hand neemt. Hij of zij laat het antwoord op die vragen aan anderen over. De hoofdpersoon vat de antwoorden samen en trekt aan het einde van de videobrief de conclusie. De entertainment-waarde van deze aanpak is veel groter en daardoor komt de boodschap veel beter over.

 

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel 020 436 3445.

3. Het videoverslag

Een videoverslag van een evenement, congres, opening of feest is pas geslaagd als mensen die er niet bij waren het gevoel hebben dat ze iets hebben gemist. Om dat effect te bereiken kiezen wij één of twee hoofdpersonen die we gedurende de dag volgen. Wat maken zij mee? Door middel van vraag en antwoord komen we er achter wat zij vinden en leren tijdens de dag. De kijker kan zich makkelijk met hen identificeren.

 

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel 020 436 3445.

4. De rondleiding

Een bedrijf is meer dan alleen het product dat wordt aangeboden en de prijs die daarvoor wordt gevraagd. Het zijn ook de mensen die er werken. Zij maken uiteindelijk het verschil. Om klanten en potentiele klanten kennis te laten maken met het bedrijf (of de afdeling) maken wij een film waarin één van de medewerkers een rondleiding geeft. Door middel van vraag en antwoord leren we het bedrijf en de mensen die er werken kennen. De film is met name effectief (want onderscheidend) als hij meegeleverd wordt met een offerte of aanbesteding.

 

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel 020 436 3445.